The-Giant-Pixel-Corporation-office-San-Francisco-by-studio-o-plus-a

Изображение: The Giant Pixel Corporation office in San Francisco, CA / Design by Studio O+A / Photographer: Jasper Sanidad

Вече писахме за ползите от това да имате стая за игри в офиса. Успели сме да ви убедим и в момента се чудите какви точно игри са най-подходящи, а служителите ви очакват с нетърпение нововъведението?

Не гледайте в тавана, там все още никой не е написал нищо.
Имате три варианта на действие

Първи вариант – говорете с екипа си

Попитайте вашите служители какви игри предпочитат. Те ще ги ползват, логично е да се консултирате с тях предварително. Не се притеснявайте, че ще искат твърде скъпи или неподходящи неща. Можете да им кажете, че това е само проучване и не е сигурно, че ще получат всичко, което искат. Можете да споделите с тях с какъв бюджет разполагате и заедно да решите как да го оползотворите. Как ще постъпите зависи от типа на управление и общуване, който сте наложили във фирмата си.

Втори вариант – спрете се на по-стандартни игри

Вземете сами решение какво да има в офисната стая за забавления. Придържайте се към по-стандартни игри – тенис на маса, дартс, кош за баскетбол, джага, компютърни игри, плейстейшън.

Трети вариант – разузнайте какво е мнението на служителите ви и ги изненадайте

Винаги има начин да разпитате екипа си без никой да разбере каква е крайната ви цел.
Вземете предвид и задълженията на хората, които работят за вас. Ако по цял ден седят пред компютъра, едва ли най-доброто решение е да им подарявате компютърни игри. Те имат нужда по-скоро от раздвижване. Ако работата им е свързана с голямо напрежение, изберете по-релаксиращи игри или просто им раздайте ваучери за масаж.

Естествено, ще трябва да се съобразите с определен бюджет и с пространството, с което разполагате. В интерес на истината не са ви необходими много пари.

Нужно ви е желание и фантазия да направите наистина нещо хубаво за екипа си

Гарантираме ви, че всички, работещи във вашата фирма ще оценят жеста. Ще го усетите по работните резултати още през следващия месец.