The-Giant-Pixel-Corporation-office-San-Francisco-by-studio-o-plus-a

Изображение: The Giant Pixel Corporation office in San Francisco, CA / Design by Studio O+A / Photographer: Jasper Sanidad

Вече писахме за ползите от това да имате стая за игри в офиса. Успели сме да ви убедим и в момента се чудите какви точно игри са най-подходящи, а служителите ви очакват с нетърпение нововъведението?

Не гледайте в тавана, там все още никой не е написал нищо.
Имате три варианта на действие

Първи вариант – говорете с екипа си

Попитайте вашите служители какви игри предпочитат. Те ще ги ползват, логично е да се консултирате с тях предварително. Не се притеснявайте, че ще искат твърде скъпи или неподходящи неща. Можете да им кажете, че това е само проучване и не е сигурно, че ще получат всичко, което искат. Можете да споделите с тях с какъв бюджет разполагате и заедно да решите как да го оползотворите. Как ще постъпите зависи от типа на управление и общуване, който сте наложили във фирмата си.

Втори вариант – спрете се на по-стандартни игри

Вземете сами решение какво да има в офисната стая за забавления. Придържайте се към по-стандартни игри – тенис на маса, дартс, кош за баскетбол, джага, компютърни игри, плейстейшън.

Трети вариант – разузнайте какво е мнението на служителите ви и ги изненадайте

Винаги има начин да разпитате екипа си без никой да разбере каква е крайната ви цел.
Вземете предвид и задълженията на хората, които работят за вас. Ако по цял ден седят пред компютъра, едва ли най-доброто решение е да им подарявате компютърни игри. Те имат нужда по-скоро от раздвижване. Ако работата им е свързана с голямо напрежение, изберете по-релаксиращи игри или просто им раздайте ваучери за масаж.

Естествено, ще трябва да се съобразите с определен бюджет и с пространството, с което разполагате. В интерес на истината не са ви необходими много пари.

Нужно ви е желание и фантазия да направите наистина нещо хубаво за екипа си

Гарантираме ви, че всички, работещи във вашата фирма ще оценят жеста. Ще го усетите по работните резултати още през следващия месец.

Подобни публикации