Chartbeat_1

Изображение: Chartbeat

Chartbeat определят себе си като истински революционери в анализите на потребителско поведение в реално време. Услугата е много различна от тези, които ви представяхме досега, но пък можете да извлечете от нея директна полза.

Какво е Chartbeat

Софтуер за анализ на необичайно потребителско поведение в реално време. С него можете да видите къде точно във вашия уебсайт се намира потребителят в момента и какво прави. Скролва бавно надолу по страницата? Прехвърля информацията разсеяно или чете съсредоточено? Пише ви коментар?

Каква ми е ползата от тази информация

Ако следите поведението на потребителите в реално време, можете да променяте съдържанието така, че да ги задържите. Получавате данни, които ви подсказват как точно можете да бъдете полезни на хората, попаднали на вашия уебсайт. И това е повече от добре, защото благодарение на бързата си реакция и релевантното съдържание – коригирано спрямо техните нужди – можете да ги накарате да останат по-дълго на уеб страницата, да се върнат отново на нея и да я споделят с приятели и познати.

Досещате се какви икономически ползи би могло да ви донесе подобно развитие на събитията, нали?

Какви продукти предлага Chartbeat и безплатни ли са

Има две основни разработки на софтуера.
Едната е подходяща за всички. Имате право на безплатна едномесечна проба. След това можете да решите дали да плащате по 9,95$ на месец или да се откажете.
Другата се нарича Chartbeat Publishing и само от името можете да се сетите към какъв тип бизнес е ориентирана. Нея също можете да ползвате безплатно един месец. След това избирате на какъв точно план да минете.

Идеята е чудесна и ако бизнесът ви е само и единствено онлайн, определено ще имате полза от подобен софтуер. Клиентите ви много бързо ще забележат, че реагирате веднага на техните въпроси и проблеми.

Хвърлете поглед и на следващата статия за Chartbeat ако ви е станало интересно.

Chartbeat_2

Уебсайт на Chartbeat

Подобни публикации