FAB е пример за това, как с помощта на един уебсайт да придадете допълнителна стойност на вашия бизнес

Повечето фирми – особено тези, които се занимават с производство, а не с някаква дейност в сферата на услугите – гледат на уебсайта, като на визитка. Описват с няколко думи какво предлагат и как могат да бъдат открити и след това рядко обновяват информацията.

Предлагаме ви да се запознаете със страхотен пример точно в обратната посока. Вижте как една компания за производство на мебели използва своя уебсайт, за да направи уникално предложение на своите клиенти.

Какво е Fab

Fab е фирма за производство на мебели с дългогодишен опит. Тя предлага на своите клиенти те сами да направят дизайна на всяка мебел, която им трябва и след това фабриката да изпълни поръчката и да я достави.

Това, което отличава Fab от обикновените мебелни фирми е техният уебсайт. На него са качени най-различни инструменти, с които всеки потребител да определи стила, размера, цвета, материала за своите мебели.

Експериментите са лесни и на практика безплатни. Всеки клиент може да пробва колкото си пожелае комбинации от цветове, материали и форми, докато не създаде своите мечтани мебели.

Как работи Fab

Дизайн

Инструментите за дизайн работят най-добре с Mozilla Firefox и Internet Explorer. Не е проблем обаче да се ползват и с останалите браузъри: (Safari, Chrome). Към всеки инструмент има инструкции и обяснения за употребата им.

Ако някой клиент иска дизайн, който не може да се изпълни само с наличните инструменти, той може да се свърже директно с дизайнер от Fab.

Поръчка

След като потребителите завършат дизайна на своите мебели, пускат онлайн поръчка за производство. Има предвидени места за оставяне на коментари във връзка с допълнителни корекции.

Ценообразуване

Понеже мебелите на Fab са буквално с уникален дизайн, те няма как да са с предварително определена цена. Ценообразуването зависи от обема на използвания материал и вида му.

Доставка

Потребителят получава потвърждение на поръчката си, информация за срок на производство на мебелите, както и номер за проследяване на доставката им.

Идеята зад уебсайта на Fab е простичка и ефективна – всеки може сам да направи мебелите за дома си и да повери производството им на професионалисти. Инструментите за дизайн са лесни за употреба, интуитивни и дават наистина много възможности.

Помислете как да превърнете уебсайта си в предпоставка за разрастване на вашия бизнес.

FAB_1
Изображения: FAB.com

Подобни публикации