Foursquare-App

Изображение: Foursquare

Може и да не го използвате, но със сигурност поне веднъж – два пъти сте чували за Foursquare. А ако имате заведение, студио за масаж, галерия или хотел е истински пропуск, че не използвате приложението, за да привличате повече посетители. Време е да наваксате.

Какво е Foursquare

Най-общо казано това е мобилно приложение за геолокация. Има и уебсайт, на който можете да се регистрирате, но като цяло Foursquare е създаден, за да се ползва през мобилен телефон с интернет и GPS. Можете да го свържете с акаунтите си в други социални мрежи и бързо да заформите приятелски кръг. Идеята е да намерите лесно най-добрите места за хапване и забавление.

Всъщност във Foursquare можете да се регистрирате от всякъде. Включително и от точната стая и етаж на някоя държавна институция.
Благодарение на приложението разбирате бързо къде се намират приятелите ви в момента или кое е най-близкото страхотно място за развлечение.

Как се работи с Foursquare

За обикновени потребители
Правите си профил и през него се регистрирате от различни интересни места. Разработена е страхотна система от получаване на бонус точки, значки и различни звания за най-горещите фенове на Foursquare, които се регистрират често от интересни места и така помагат на останалите потребители. Всеки, който използва Foursquare може да се възползва от специалните оферти на магазини и заведения или да получи отстъпка от цената.

За заведения, магазини, галерии, etc.
Регистрирайте заведението си във Foursquare. Качете подробна информация и снимки. Използвайте възможностите за бърза регистрация, както и за публикуване на специални оферти директно в приложението. Много заведения ползват и стикери тип „Мястото е популярно във Foursquare”, което допълнително привлича посетители.

Защо да използвате Foursquare

Ако сте само потребител, приложението ви дава възможност да избирате по-добрите места за хапване и забавление, независимо в коя точка на света се намирате, както и да пазарувате и да се храните на специални цени.

Ако сте собственик на заведение, магазин, галерия, частен театър, Foursquare ви помага да стигнете до максимален брой хора и да ги направите вашите клиенти, посетители, публика.

И в двата случая печелите вие и хората около вас. А какво по-хубаво от това?

Връзка към уебсайт: Foursquare.com

Подобни публикации