HowAboutWe-dot-com_2

Виждали сте много уебсайтове за запознанства. Дори сте били регистрирани поне в един, за да разберете какво е това и как работи от личен опит. В поредицата ни за интересни уебсайтове за онлайн и офлайн услуги, от които дори се печелят пари, няма как да влезе един най-обикновен уебсайт за запознанства.

НоwAboutWe обаче е нещо съвсем различно и доста хитро.

Какво представлява НоwAboutWe

Това е уебсайт, в който предлагаш какво конкретно да се прави по време на срещата с непознат. Всяко твое предложение започва с Ноw About We… Останалото зависи от теб. „Да опитаме всички видове плодова торта в някоя сладкарница”, „да си купим вино и сирене и да си разказваме приказки цяла вечер…”

За кого е предназначен уебсайтът НоwAboutWe

За хората, които са сингъл, и на които им е писнало от стандартните срещи в ресторант. Всеки може да се включи, да предложи интересна според него среща и да я осъществи. Дали от това ще излезе стабилна връзка не е ясно. Но поне ще си прекарате времето както искате и можете да намерите нов приятел.

В НоwAboutWe има и услуга за двойки, които искат да поддържат и разпалват любовта си.

HowAboutWe-dot-com_3

Как работи HowAboutWe

Регистрацията и предлагането на срещи е безплатно. Платеното членство и допълнителните, силно персонализирани услуги, са нещото, от което печели НоwAboutWe.

Платените членове имат личен асистент, който опознава техните вкусове, дава им идеи и им помага да организират мечтаната среща. Личният асистент е и човекът, който се грижи всичко да мине като по вода в организационно отношение. За потребителите остава само да се появят на срещата.

Подобни персонализирани услуги са особено подходящи за двойките, които са заедно от дълго време. Личният асистент всъщност им спестява време, като поема всички организационни грижи по романтичния им живот. За тях остава само да му се наслаждават.

В различните платени пакети на HowAboutWe са включени множество интересни безплатни услуги и услуги с допълнително плащане.

Отзивите на потребителите за НоwAboutWe са повече от отлични. Всички казват с въодушевление, че идеята им работи и им помага да се срещат с нови хора или да поддържат жив пламъка на любовта си.

Дали ще използвате уебсайта, за да срещнете нови хора, да изненадате любимия с романтична среща или просто като вдъхновение да реализирате своята налудничава идея, свързана с предлагането на услуги онлайн зависи от вас.

Изображения: HowAboutWe.com

Подобни публикации