Outbrain-NYC-Office

Изображение: Офисът на Outbrain в Ню Йорк

За всеки, който поддържа блог или уебсайт и иска да печели от тях, Outbrain е незаменим помощник. Не сте чували за Outbrain? Коригирайте се. Сигурни сме, че ако разберете малко повече за нея, ще поискате да я пробвате.

Какво е Outbrain

Това е най-голямата платформа за препоръчване на качествено съдържание в Интернет. Можете да инсталирате уиджет на вашия уебсайт, за да предлагате на потребителите си интересно и полезно съдържание от уебсайтове, подобни на вашия. Линкове към ваши статии пък могат да се появяват в секцията „препоръчано” на други авторитетни уебсайтове и блогове.

Как работи Outbrain

Можете да ползвате уиджет за личния си блог или да се насочите към професионалния им продукт. И в двата случая посетителите на вашия уебсайт ще се увеличат, ще останат доволни и ще ви посетят отново. Инсталирането на уиджет Outbrain е изключително лесно. Достатъчно е да вземете кода, подходящ за вашата платформа (Blogger, WordPress, etc.) и да го поставите на правилното място.

Какъв тип съдържание се препоръчва чрез Outbrain

Всякакъв тип качествено, уникално съдържание.
Текстове, видео, съдържание, оптимизирано за мобилни телефони, презентации, статии в блогове и онлайн списания.

Какво е предимството на Outbrain

На базата на специални алгоритми платформата успява да препоръча на всеки потребител съдържанието, което го интересува. Препоръките идват от уебсайтове, които се ползват с доверие и авторитет. Това увеличава допълнително честотата на кликване на вашите линкове. След това всичко зависи от качеството на предлаганото от вас съдържание.

Кой може да използва Outbrain

Всеки. Потребители на платформата са блогъри, малък и среден бизнес, както и големи имена като CNN например. Посетете уебсайта, регистрирайте се, разгледайте възможностите, които ви предоставя. Преценете коя версия е по-удачно да използвате, за да постигнете целите си – платената или безплатната.

Ако имате нужда от помощ, четете упътванията и наръчниците, които ви предоставя екипът на Outbrain. Те са най-добрият ви съветник за това как да изградите по-голяма и стабилна аудитория.

Уебсайт на Outbrain

Подобни публикации