Tasting Table

Изображение: от уебсайта на Tasting Table

Вашият съветник къде и какво да хапвате днес или още една страхотна идея за Интернет услуга

Продължаваме да ви разказваме какви чудеса могат да се правят в Интернет, стига човек да има въображение, желание за работа и страст, която иска да сподели с колкото се може повече хора.

Tasting Table – какво е това

Членовете на екипа на Tasting Table наричат себе си дегустатори – приключенци. Основни теми в уебсайта са храната, заведенията, обслужването, напитките. Потребителите се регистрират и получават всеки ден безплатен имейл с препоръки за най-добрите заведения, коктейли и рецепти за домашно изпълнение. Бюлетинът има едно национално издание – за цяла Америка – и пет локални издания, за Ню Йорк, Чикаго, Сан Франциско, Лос Анджелис и Маями.

Какво отличава Tasting Table от нормалните уебсайтове за заведения и рецепти

Страст, искреност и личен опит

Заведенията се препоръчват само след като някой от екипа отиде на място, похапне, оцени менюто и обслужването. В уебсайта изрично е подчертано, че „агентите” на Tasting Table винаги плащат вечерята или обяда си. Платените препоръки също са изключени. Ако на някоя от уеб страниците е сложена реклама, то това е направено така, че да е ясно от пръв поглед.
Рецептите също се тестват преди да бъдат предложени на потребителите.

Гъвкавост и обективната оценка

В Tasting Table има ревюта на заведения, в които се хапва за 5 долара. Препоръчани са и такива, в които се вечеря за 200 долара. Но и в двата случая потребителите са сигурни, че храната е вкусна, мястото е чисто и приятно, а обслужването на ниво.

Удобство и функционалност

Ако потребителите харесат някоя препоръка, могат само с един клик да запазят маса, да купят продукт или да разгледат меню.

На тяхно разположение е функцията Tasting Table To Do List. В този списък само с един клик попадат всички заведения, рецепти, коктейли, които са привлекли вниманието на потребителя и той иска да ги опита.
Списъците дори са разделени по категории: „готвене”, „вино”, „пътуване” и т. н.

Мобилното приложение Tasting Table To Go пък помага на всеки да се ориентира кое е най-близкото страхотно място за хапване и пийване, спрямо разположението му в момента или според To Do списъка, който си е направил.

И разбира се, всичко може да се сподели в социалните мрежи

Да се ползва Tasting Table е практично, удобно и забавно. Уебсайтът и услугата просто отговарят на всички основни нужди на един Интернет потребител.

Припомнете си и историята на Quirky. Може би тези и други примери ще ви вдъхновят да измислите своята идея за общуване и предлагане на услуги в Интернет.

Връзка към уебсайт: Tasting Table

Подобни публикации